I Will Cook For Food

I Will Cook For Food startede som en pludselig indskydelse i efteråret 2012. Kort sagt drejer det sig om, at jeg handler, laver maden og vasker op, mod selv at spise med. Det blev en uforudset succes, og det har ændret min hverdag radikalt.

Nu kan jeg også hyres på mere traditionel vis af private såvel som virksomheder, hvor jeg laver mad til alt fra private middage til fødselsdage, polterabends, receptioner og firmamiddage.

Derudover kommer jeg gerne ud og laver mad sammen med jer som en event, hvor vi laver maden i fællesskab.

Jeg laver al maden på lokationen. Du skal derfor have et fuldt køkken til rådighed. Det behøver dog ikke at være et professionelt køkken – jeg indretter mig efter vilkårene, fuldstændig som jeg også har gjort siden det oprindelige I Will Cook For Food projekt startede.

I Will Cook For Food er under konstant udvikling og forandring. Mit sigte er at det sociale inddrages i såvel madlavning som måltid. Jeg kalder det sociogastronomi. // Thomas Aaby Berdal
KONTAKT     kontakt@thomasberdal.dk    Skriv for at modtage opkald

I Will Cook For Food er under redefinering - hjemmesiden opdateres ikke længere.
Siden hér fungerer nu som arkiv for blogindlæg og opskrifter. Du er meget velkommen til at snuse rundt.
Jeg laver stadig mad- og socialgastronomiske ting og sager. Og kan stadig bookes til at lave mad til dit arrangement. Følg med på Facebook, Instagram og blog.
Vil du i kontakt med mig, kan jeg kontaktes via kontakt@thomasberdal.dk

stagedining

Jeg er helt vildt glad og stolt over at være med til årets Stage Dining på Roskilde Festival sammen med en masse virkelig spændende mennesker.

Rub & Stub, der er arrangør skriver:

Igen i år samler vi Rub & Stubs madkollektiv og inviterer til Stage Dining foran Orange Scene på Roskilde Festival.

På Roskilde Festival 2018 gør vi det større og vildere. Vi inviterer 2000 festivaldeltagere til Stage Dining som i år går under temaet Fine Dining. Foran Orange Scene vil madentreprenører og et kollektiv af frivillige guide dig gennem en helt særlig, mange-rettet madoplevelse akkompagneret af fællesskabende aktiviteter, kunst og musik og meget mere. Skal du med?

Se hvordan det så ud sidste år.

Hvornår?
Torsdag den 5. juli 2018 kl. 11.00 - 13.00.

Hvor?
Foran Orange Scene på
Roskilde Festival

Billet og pris?
Du kan købe din billet her. Den koster 105 kroner.

Opdater mig?
Følg med på vores Facebook-event. Vi opdaterer løbende.

stagedining billet

 

Thomas Berdal - Thomas Aaby Berdal - I Will Cook For Food - IWCFF - thomas aaby berdal - thomas berdal - i will cook for food - iwcff - iwillcookforfood

 

Til toppen