I Will Cook For Food

I Will Cook For Food startede som en pludselig indskydelse i efteråret 2012. Kort sagt drejer det sig om, at jeg handler, laver maden og vasker op, mod selv at spise med. Det blev en uforudset succes, og det har ændret min hverdag radikalt.

Nu kan jeg også hyres på mere traditionel vis af private såvel som virksomheder, hvor jeg laver mad til alt fra private middage til fødselsdage, polterabends, receptioner og firmamiddage.

Derudover kommer jeg gerne ud og laver mad sammen med jer som en event, hvor vi laver maden i fællesskab.

Jeg laver al maden på lokationen. Du skal derfor have et fuldt køkken til rådighed. Det behøver dog ikke at være et professionelt køkken – jeg indretter mig efter vilkårene, fuldstændig som jeg også har gjort siden det oprindelige I Will Cook For Food projekt startede.

I Will Cook For Food er under konstant udvikling og forandring. Mit sigte er at det sociale inddrages i såvel madlavning som måltid. Jeg kalder det sociogastronomi. // Thomas Aaby Berdal
KONTAKT     kontakt@thomasberdal.dk    Skriv for at modtage opkald

I Will Cook For Food er lukket.
Siden hér fungerer nu som arkiv for blogindlæg og opskrifter. Du er meget velkommen til at snuse rundt.
Jeg laver stadig mad- og socialgastronomiske ting og sager fra tid til anden. Bare ikke længere som IWCFF.
Vil du i kontakt med mig, kan jeg kontaktes via kontakt@thomasberdal.dk

swedishchef grain

På 8. år har I Will Cook For Food været omdrejningspunktet i mit professionelle liv - og alle beslutninger, gode og dårlige, er taget med udgangspunkt i hvad jeg tænkte IWCFF skulle være. Og hvor jeg ville hen med det.

Det har været en fantastisk rejse. Sindssygt mange oplevelser, succeser og fiaskoer og viden.

Nu har jeg brug for at åbne et nyt kapitel. Og lægge IWCFF på hylden. Ikke at være begrænset og give mig selv lov til at tænke nye tanker.

Jeg laver stadig mad. Og kan stadig fra tid til anden Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Men ikke længere via IWCFF.

Det har fandme været vildt! Tak til alle der var en del af rejsen - håber at se jer på min nye rejse!

Ses derude omkring middagsbordene og i køkkenerne!

Der kommer indenfor en overskuelig fremtid et nyt website. Opskrifter mv. gemmes som arkiv på den nye side. Denne side er aktiv lidt endnu. Men når den nye side er klar, lukker jeg den hér.

Til toppen