Sommeren er over os!
Grillen bliver rullet frem. Pølser og bøffer gøres klar. Salater snittes. og dressinger røres.
Hér er en lynhurtig pesto. Den er lækker på et godt stykke brød - eller på den nygrillede bøf!
Smag dig frem. Du skal bruge:
En god håndfuld bredbladet persille
4-5 ristede valnødder
4-5 ristede mandler
2 spsk. revet parmesanost
Olivenolie efter smag - men minimum 0,5 dl.
Salt og peber
Evt. lidt friskpresset citronsaft
Alle ingredienser (undtagen salt, peber og citronsaft) kommes i en hakker, morter eller blender. Det hele køres godt sammen, til den foretrukne konsistens er nået. Smag til med salt, peber og evt. citronsaft. Tilfør desuden muligvis mere olivenolie. Pestoen kan gemmes i flere dage på køl, hvis den er dækket af olie i en lukket beholder.
Velbekomme!
Video: Regitze Estrup