2017 har sgu været et lidt mærkeligt år. Alle år, siden jeg startede I Will Cook For Food, har været mystiske - det er ikke noget almindeligt liv - og en søgen efter hvad det hele egentlig er. På et personligt plan og professionelt. I 2017 er nogle af disse ting kulmineret.
Det har skabt en hvis form for klarhed. Og det betyder at tingene bliver lidt anderledes. De næste 3-4 år skruer jeg gevaldigt ned for IWCFF. Især det kommercielle. Til gengæld kommer der lidt mere af det oprindelige fokus tilbage. Det sociale og det eventorienterede.
Efter sommerferien starter jeg med at læse. Studiet jeg har valgt, er valgt udfra hvordan det kan bruges i mit firma. Og det er ikke en gastronomisk uddannelse.
Jeg har hele tiden meget gerne ville arbejde med det sociale i spiseoplevelsen. Og at maden i højere grad er katalysatoren for noget andet og en mere bredspektret oplevelse end “bare” at spise. Især interaktionen mellem mennesker interesserer mig meget. Uddannelsen skal hjælpe mig med at udvikle denne side af det som jeg vil have at mit firma skal kunne.
Men hvor jeg skruer ned for det kommercielle, skruer jeg lidt op for det ikke-kommercielle igen. Dvs. at der kommer flere iwcff-middage og posemiddage i bogen igen. Fordi de er sjove - og fordi jeg lærer en masse.
Desuden bliver der stadig arbejdet på at få skudt Palais i gang.
I Will Cook For Food er en process mere end det er et firma. Det har det egentlig hele tiden været.
Og lad mig da komme i gang med det ikke-kommercielle med det samme! Januar er dødsyg. Så jeg er frisk på en posemiddag d. 12. januar, hvis I er. Og kaste lidt lys ind i januarmørket!
Godt Nytår!