I Will Cook For Food er under redefinering - hjemmesiden opdateres ikke længere.
Siden hér fungerer nu som arkiv for blogindlæg og opskrifter. Du er meget velkommen til at snuse rundt.
Jeg laver stadig mad- og socialgastronomiske ting og sager. Og kan stadig bookes til at lave mad til dit arrangement. Følg med på Facebook, Instagram og blog.
Vil du i kontakt med mig, kan jeg kontaktes via kontakt@thomasberdal.dk
Da vi skulle have knivmuslinger med chili og hvidløg fornylig, var tanken at de skulle fungere som hovedret sammen med godt brød. Men utrolig mange af muslingerne var døde, så det endte med at at vi fik et par stykker hver som en lille snack.
De hér grove hashbrowns er en virkelig nem lille sag. Hashbrowns kan bruges som snack, evt sammen med noget dyppelse - eller som tilbehør til en god salat, fisk eller et stykke kød. Eller på helt amerikansk vis til morgenmad, sammen med pølser, æg og andet godt.
Jeg laver ikke så mange af de originale iwcff-middage mere. Det har jeg egentlig ikke gjort længe - men det sker dog fra tid til anden. Forleden var jeg igen hos Signe, som jeg har lavet mad hos en række gange. På en eller anden måde føles det lidt som en epoke er ved at klinge af. Jeg kommer dog nok aldrig til helt at lægge det på hylden Jeg elsker disse middage og de samtaler der kan opstå.
Et af de sjoveste jobs jeg nogensinde har haft, er som bartender. Det er et meget spændende og fascinerende sted at være. Midt i festen - og så få lov til at give gæsterne små drikbare smagseksposioner.
Det her er off topic i forhold til hvad jeg normalt poster.
Jeg ved godt at nogen måske bliver sure over at jeg poster det hér. Jeg poster normalt feel good ting, oplevelser, opskrifter, events og reklamer for mig selv.
Dette er en opfølgning til mine indlæg d. 23.01.2018 og 04.01.2018. Jeg manglede at runde det af.
For hvad er det egentlig jeg tilbyder nu, hvor jeg har proklameret at jeg lægger stilen om. Søger tilbage til det oprindelige, uddanner mig - og skruer ned for selskaberne.
I går skulle jeg have været i tv-studiet.
Men måtte melde fra, fordi jeg ikke havde økonomi til at tage til Odense hvor det skulle have været optaget. Nej - man får ikke transportomkostninger dækket for at deltage i den slags, åbenbart.
2017 har sgu været et lidt mærkeligt år. Alle år, siden jeg startede I Will Cook For Food, har været mystiske - det er ikke noget almindeligt liv - og en søgen efter hvad det hele egentlig er. På et personligt plan og professionelt. I 2017 er nogle af disse ting kulmineret.