I Will Cook For Food

I Will Cook For Food startede som en pludselig indskydelse i efteråret 2012. Kort sagt drejer det sig om, at jeg handler, laver maden og vasker op, mod selv at spise med. Det blev en uforudset succes, og det har ændret min hverdag radikalt.

Nu kan jeg også hyres på mere traditionel vis af private såvel som virksomheder, hvor jeg laver mad til alt fra private middage til fødselsdage, polterabends, receptioner og firmamiddage.

Derudover kommer jeg gerne ud og laver mad sammen med jer som en event, hvor vi laver maden i fællesskab.

Jeg laver al maden på lokationen. Du skal derfor have et fuldt køkken til rådighed. Det behøver dog ikke at være et professionelt køkken – jeg indretter mig efter vilkårene, fuldstændig som jeg også har gjort siden det oprindelige I Will Cook For Food projekt startede.

I Will Cook For Food er under konstant udvikling og forandring. Mit sigte er at det sociale inddrages i såvel madlavning som måltid. Jeg kalder det sociogastronomi. // Thomas Aaby Berdal
KONTAKT     kontakt@thomasberdal.dk    Skriv for at modtage opkald

I Will Cook For Food er under redefinering - hjemmesiden opdateres ikke længere.
Siden hér fungerer nu som arkiv for blogindlæg og opskrifter. Du er meget velkommen til at snuse rundt.
Jeg laver stadig mad- og socialgastronomiske ting og sager. Og kan stadig bookes til at lave mad til dit arrangement. Følg med på Facebook, Instagram og blog.
Vil du i kontakt med mig, kan jeg kontaktes via kontakt@thomasberdal.dk

Blog

jon

Kom til eksklusiv smugkro og en hel aften med naturvine, fremragende råvarer og fælles madlavning.

Vinbonden Jon & kogemand Thomas fra I Will Cook For Food tilbyder en eksklusiv gastronomisk rejse for dig, der har lyst til både at lære noget om mad og vin, at spise og drikke godt, og at gøre det sammen med andre i uhøjtideligt selskab. Arrangementet foregår eksklusivt og privat hos vinbonden.

vinsmagning mindre

Vi (Jon fra Le Raït og Thomas fra IWCFF) har brygget på noget. Vi er begge meget glade for mad og vin på den der helt nedepåjorden-agtige måde. Godt og ærligt og en masse løssluppen snak om højt og lavt. Vi er begge meget interesserede i samtalen omkring maden og vinen. Og vi er meget interesserede i at komponere mad i samspil med vinen. Med udgangspunkt i alt dette - har vi nu sat et koncept sammen, som du bør prøve!

posemiddag

Nu er det efterhånden meget længe siden, at jeg har afholdt en posemiddag. I efteråret sætter jeg to nye af slagsen op. De er en smule anderledes end normalt, da de tjener til at udvikle idéen. 

Overordnet er konceptet det samme som altid - men jeg træder mere i baggrunden. Alle gæster skal i køkkenet og så kører jeg slagets gang lidt flydende ovenpå. Der kommer et øget fokus på det gastronomiske og hvad vi kan bruge de forhåndenværende råvarer til. Men selvfølgelig skal vi også hygge og drikke lidt vin.

koekken

Jeg har i flere år arbejdet alene. Til selskab efter selskab på alt fra 20 til 200 kuverter, har jeg stået i alle slags private og profesionelle køkkener med meget forskellige arbejdsforhold. Og jeg er god til præcis dét - at få lavet virkelig meget mad under små forhold. Alene. Til flere gæster end køkken og arbejdsstyrke egentlig har kapacitet til.

carrot bigger

Gulerødderne er i sæson! Og det er nu de smager rigtig godt. Denne lille anretning kan bruges som forret - eller som en lækker lille snack til et glas fuldfed hvidvin.

spidskaal

Jeg er kommet i besiddelse af ret meget spidskål. Mere end jeg kan bruge!
Kom og hent lidt spidskål helt gratis. Skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. så aftaler vi hvornår og hvordan. Som udgangspunkt kan afhentning ske tirsdag d. 30.05.2017.

Du kan eventuelt lave dennehér lækre råsyltede sag, som jeg skrev om som tilbehør til ravioli - eller en variant af den. 

gris2

Velkommen til dette første nyhedsbrev fra I Will Cook For Food! Tak for at du følger med.

Jeg har længe brygget på at få et nyhedsbrev over stepperne. Der sker hele tiden nye ting i min lille forretning - og det vil jeg gerne dele.

Sommeren er over os!
Grillen bliver rullet frem. Pølser og bøffer gøres klar. Salater snittes. og dressinger røres.

Hér er en lynhurtig pesto. Den er lækker på et godt stykke brød - eller på den nygrillede bøf!

Til toppen