I Will Cook For Food er lukket.
Siden hér fungerer nu som arkiv for blogindlæg og opskrifter. Du er meget velkommen til at snuse rundt.
Jeg laver stadig mad- og socialgastronomiske ting og sager fra tid til anden. Bare ikke længere som IWCFF.
Vil du i kontakt med mig, kan jeg kontaktes via kontakt@thomasberdal.dk
De gode folk i ReGastro spurgte mig, om jeg ville give nogle kreative indspark til hvad man kunne bruge en række overskudsråvarer til. De er ved at lave noget undervisningsmateriale, som kan virke inspirerende for folk - uden at man fastholdes på konkrete opskrifter.
Det drejer sig om råvarer som man ofte har liggende i bunden af grøntskuffen - og ikke får brugt op.
Jeg fik en liste med nogle af de grøntsager som folk smider allermest ud.
Jeg er ret vild med Le Raït. Jeg elsker den tilgang til vin som Le Raït har. Som noget folkeligt. Som noget vi kan nyde sammen, mens vi spiser. Eller hører musik. Eller snakker. Eller danser (altså for dem der nu danser, for det gør jeg helst ikke). Jeg elsker at drikke en vin som på den ene side har en historie og har en kompleksitet, uden at det kræver en sommeliérs forklaringer, og en kvalitet - men som på den anden side, selv af dem der brygger den, bare er en fucking vin som vi skal nyde sammen med mennesker vi holder af.
Et gavekort kan bruges til madlavning hjemme hos dig selv. Eller private dining, som det også fint kaldes. Eller modtageren kan få mig ud og give en-til-en kursus i madlavning. Eller noget helt tredje madrelateret. Det aftaler jeg personligt med modtageren af gaverkortet.
Skal jeg lære dig at lave en bearnaise? Eller hvordan du får sprød svær på din flæskesteg. Eller noget helt tredje. Eller skal jeg bare lave noget lækker mad til en flok mennesker? Gavekort fra mig, er meget fleksible. Se mere hér: https://www.iwillcookforfood.dk/webshop/
På grund af en aflysning, er jeg igen ledig nytårsaften. Holder du en større fest - eller gider du bare ikke stå i køkkenet den dag, så kan jeg hjælpe dig. Jeg klarer alt fra canapeer til flereretters menuer. Og kan lave mad i alle slags køkkener.
Skriv til mig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - så finder vi ud af hvordan vi gør udfra dine ønsker og dit budget. Jeg er fleksibel og kreativ, når jeg nu selv skal sige det! Og det behøver ikke at være nytårstorsk! ;)
Del Gerne!
Det seneste stykke tid har jeg nørklet med et nyt projekt.
Når jeg arbejder, arbejder jeg for det meste alene. Jeg savner derfor den sparring og inspiration, som man får sammen med kolleger. Den personlige og faglige udvikling. Jeg savner at gøre mig selv dygtigere til mit fag sammen med andre.
Jeg er i New York. For at lave mad til New York'ers - og få et indblik i madkulturen hér. Grundlæggende det jeg også gør i København. Det har vist sig at være lidt sværere end forventet at få lov til at lave mad i forskellige settings. New York'erne er travle mennesker, spiser ofte ude - og har ikke samme tradition for at have gæster som vi har i Danmark. Det er dog, efter en masse korrespondance - og en række aftaler der er gået i vasken, lykkedes at få fem madlavninger. To af dem har danske forbindelser.
Lidt leg med maden i aftes, blev til fem retter... Jeg havde fået en 500-mand til at købe ind for, som en udfordring og en øvelse. Der var helt frit lejde og jeg holdt mig til fisk og skaldyr. Hér er resultatet.
Min far er ret glad for kylling. Man kan være rimelig sikker på at det er på menuen mindst én gang når man er på besøg. Min mor serverer til gengæld lammefrikasé minimum én gang i løbet af et besøg. Det er de der små ting éns forældre gør. Når jeg har mine piger kan man til gengæld være ret sikker på at spaghetti bolognese er på bordet. Ja – mindst en gang.