I Will Cook For Food

I Will Cook For Food startede som en pludselig indskydelse i efteråret 2012. Kort sagt drejer det sig om, at jeg handler, laver maden og vasker op, mod selv at spise med. Det blev en uforudset succes, og det har ændret min hverdag radikalt.

Nu kan jeg også hyres på mere traditionel vis af private såvel som virksomheder, hvor jeg laver mad til alt fra private middage til fødselsdage, polterabends, receptioner og firmamiddage.

Derudover kommer jeg gerne ud og laver mad sammen med jer som en event, hvor vi laver maden i fællesskab.

Jeg laver al maden på lokationen. Du skal derfor have et fuldt køkken til rådighed. Det behøver dog ikke at være et professionelt køkken – jeg indretter mig efter vilkårene, fuldstændig som jeg også har gjort siden det oprindelige I Will Cook For Food projekt startede.

I Will Cook For Food er under konstant udvikling og forandring. Mit sigte er at det sociale inddrages i såvel madlavning som måltid. Jeg kalder det sociogastronomi. // Thomas Aaby Berdal
KONTAKT     kontakt@thomasberdal.dk    Skriv for at modtage opkald

I Will Cook For Food er under redefinering - hjemmesiden opdateres ikke længere.
Siden hér fungerer nu som arkiv for blogindlæg og opskrifter. Du er meget velkommen til at snuse rundt.
Jeg laver stadig mad- og socialgastronomiske ting og sager. Og kan stadig bookes til at lave mad til dit arrangement. Følg med på Facebook, Instagram og blog.
Vil du i kontakt med mig, kan jeg kontaktes via kontakt@thomasberdal.dk

Chris Tonnesen Iwillcookforfood 02July2013 05

I efteråret 2012 postede jeg siden I Will Cook For Food på Facebook. I beskrivelsen skrev jeg følgende:

Hvis du inviterer på aftensmad, så laver jeg den (og handler og vasker op)…
– Da jeg det næste halve til hele år skal leve mere eller mindre på en sten, tilbyder jeg at ordne aftensmaden for dig og eventuelt din familie.
Pris: Jeg spiser med.

Man kunne forestille sig at det gøres på følgende vis. Du skriver til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. – og kommer med en ønsket dato og lignende oplysninger.
Vi aftaler de mere præcise vilkår over mail eller telefon. Men det kunne feks. gøres på følgende vis:
Du stikker mig nogle kroner til indkøb (du bestemmer budgettet (maden bliver naturligvis derefter) – og hvis du har nok i køleskabet, kan jeg også bare tage udgangspunkt i det). Så handler jeg (returnerer byttepenge – og har bon’en med), laver maden. Vi spiser – og jeg nupper efterfølgende opvasken. Hvis kemien er der, kan det være at I byder på en kop kaffe efterfølgende ?

Du har sluppet for at tænke på indkøb og madlavning. Jeg har fået noget andet end havregrød den dag.
Og fik jeg sagt at jeg er rimelig habil i et køkken?

Tilbuddet gælder fortrinsvis i Kbh-området. Og fra november og fremefter. Jeg kan ikke love at jeg kan den dag, hvor du/I ønsker. Men det aftaler vi over mail/tlf.
Tilbuddet gælder også primært privatpersoner (eller mindre grupper mennesker). Selskaber og den slags, vil jeg have rigtige penge for ?

Bedste Hilsener, Thomas

Siden & Nu

Siden har tingene taget helt nye drejninger. Og det der egentlig var en overspringshandling, blev det der muligvis kommer til at definere mit liv fremadrettet.
Med denne blog, vil jeg forsøge at holde lidt tråd i det hele. Oplevelserne, opskrifterne – og lidt om den udvikling jeg selv gennemgår, kampene der også skal tages – samt hvad det hele kommer til at afstedkomme…
Det er en blog, som madblogs er flest. Lidt om hvad jeg laver af mad og lidt opskrifter hist og pist – men også en slags dagbog om beslutninger, tanker og dagligdagen som iværksætter og madmand.
I Will Cook For Food er under konstant udvikling og forandring. Mit sigte er at det sociale inddrages i såvel madlavning som måltid. Jeg kalder det sociogastronomi.
Bloggen bliver også brugt til at skabe de nødvendige kontakter. Og som værktøj til at få ting til at ske.

Opskrifter

Jeg har, siden maj 2018,  intensiveret opskriftskrivningen på bloggen - og det er min ambition at der kommer mindst én ny opskrift på om ugen på en ret.
Derudover bygger jeg langsomt en sektion op med det jeg kalder basisopskrifter; det er opskrifter på enkeltelementer, der kan stå alene eller kan være tilbehør til andre retter. Basisopskrifterne er ligeså meget hjælp til mig selv, sådan at jeg ikke behøver at skrive opskriften på f.eks. mayonnaise, hver gang det indgår i en ret - men blot henvise til opskriften med et link.
En del af opskrifterne opstår sådan lidt guerilla-agtigt, som for eksempel til posemiddage eller på anden vis ret spontant. Det er noget med at få skriblet opskrifter ned as-you-go. Dvs. at billeder ofte bare er taget i processen - og ikke super stylede. Men jeg lover at det smager godt - ellers kommer det ikke med!

God fornøjelse!

 

Til toppen