I Will Cook For Food

I Will Cook For Food startede som en pludselig indskydelse i efteråret 2012. Kort sagt drejer det sig om, at jeg handler, laver maden og vasker op, mod selv at spise med. Det blev en uforudset succes, og det har ændret min hverdag radikalt.

Nu kan jeg også hyres på mere traditionel vis af private såvel som virksomheder, hvor jeg laver mad til alt fra private middage til fødselsdage, polterabends, receptioner og firmamiddage.

Derudover kommer jeg gerne ud og laver mad sammen med jer som en event, hvor vi laver maden i fællesskab.

Jeg laver al maden på lokationen. Du skal derfor have et fuldt køkken til rådighed. Det behøver dog ikke at være et professionelt køkken – jeg indretter mig efter vilkårene, fuldstændig som jeg også har gjort siden det oprindelige I Will Cook For Food projekt startede.

I Will Cook For Food er under konstant udvikling og forandring. Mit sigte er at det sociale inddrages i såvel madlavning som måltid. Jeg kalder det sociogastronomi. // Thomas Aaby Berdal
KONTAKT     kontakt@thomasberdal.dk    Skriv for at modtage opkald

I Will Cook For Food er under redefinering - hjemmesiden opdateres ikke længere.
Siden hér fungerer nu som arkiv for blogindlæg og opskrifter. Du er meget velkommen til at snuse rundt.
Jeg laver stadig mad- og socialgastronomiske ting og sager. Og kan stadig bookes til at lave mad til dit arrangement. Følg med på Facebook, Instagram og blog.
Vil du i kontakt med mig, kan jeg kontaktes via kontakt@thomasberdal.dk

Sauce

På denne side, finder du opskrifter på saucer. Klassiske og nye.
  • Svampefrikadeller og creme med sort hvidløg

    svampedeller1 01

    En ret der er lavet ved flere lejligheder til posemiddagene. I flere forskellige afskygninger.
    Lavet ordentligt - og uden for meget mel, smager de virkelig godt. En ren umami-bombe. Det er vigtigt at få struktur og ordentlig stegeskorpe på svampefrikadellerne.

  • Skorzonerrod på Roskilde 2018

    DSC 1901
    Stage Dining 2018 // Foto: Kristian Ryberg Johansen

    Sommerferien er ved at nærme sig slutningen - og nu prøver jeg igen med en ugentlig opskrift. For en måneds tid siden, var jeg med til at lave en 6 retters servering til 2000 mennesker foran Orange Scene på Roskilde Festival. 2000 mennesker skulle seates og have en 6 serveringers tasting menu på to timer. Min servering var smørpocheret skorzonerrod med blomkålspuré, bøgehat, eddike-parmesansne, løgaske og tallerkensmækker.

  • To gange gulerødder

    carrot bigger

    Gulerødderne er i sæson! Og det er nu de smager rigtig godt. Denne lille anretning kan bruges som forret - eller som en lækker lille snack til et glas fuldfed hvidvin.

  • Persillepesto

    Sommeren er over os!
    Grillen bliver rullet frem. Pølser og bøffer gøres klar. Salater snittes. og dressinger røres.

    Hér er en lynhurtig pesto. Den er lækker på et godt stykke brød - eller på den nygrillede bøf!

Til toppen