I Will Cook For Food startede som en pludselig indskydelse i efteråret 2012. Kort sagt drejer det sig om, at jeg handler, laver maden og vasker op, mod selv at spise med.
Det blev en uforudset succes, og det har ændret min hverdag radikalt.
Nu kan jeg også hyres på mere traditionel vis af private såvel som virksomheder, hvor jeg laver mad til alt fra private middage til selskaber, polterabends, receptioner og firmamiddage.
Derudover kommer jeg gerne ud og laver mad sammen med jer som en event, hvor vi laver maden i fællesskab.
Jeg laver al maden på lokationen. Du skal derfor have et fuldt køkken til rådighed. Det behøver dog ikke at være et professionelt køkken – jeg indretter mig efter vilkårene, fuldstændig som jeg også har gjort siden det oprindelige I Will Cook For Food projekt startede.
Helt siden begyndelsen har det sociale aspekt fyldt meget. I første omgang ved de oprindelige middage, hvor jeg aften efter aften mødte nye mennesker. Og siden med især posemiddagene, hvor mennesker mødtes med folk de ikke kendte. Lavede mad sammen med råvarer der ikke var koordinerede - og i mange tilfælde knyttede nye venskaber. I to sæsoner har jeg undervist på aftenskole i madlavning hos FOF og nu underviser jeg hos Timm Vladimir. Formidling af mad og formidling gennem mad har hele vejen i gennem været meget vigtig for mig.
I Will Cook For Food er under konstant udvikling og forandring. Mit sigte er at det sociale inddrages i såvel madlavning som måltid. Jeg kalder det sociogastronomi.
Thomas Aaby Berdal // IWCFF