I Will Cook For Food

I Will Cook For Food startede som en pludselig indskydelse i efteråret 2012. Kort sagt drejer det sig om, at jeg handler, laver maden og vasker op, mod selv at spise med. Det blev en uforudset succes, og det har ændret min hverdag radikalt.

Nu kan jeg også hyres på mere traditionel vis af private såvel som virksomheder, hvor jeg laver mad til alt fra private middage til fødselsdage, polterabends, receptioner og firmamiddage.

Derudover kommer jeg gerne ud og laver mad sammen med jer som en event, hvor vi laver maden i fællesskab.

Jeg laver al maden på lokationen. Du skal derfor have et fuldt køkken til rådighed. Det behøver dog ikke at være et professionelt køkken – jeg indretter mig efter vilkårene, fuldstændig som jeg også har gjort siden det oprindelige I Will Cook For Food projekt startede.

I Will Cook For Food er under konstant udvikling og forandring. Mit sigte er at det sociale inddrages i såvel madlavning som måltid. Jeg kalder det sociogastronomi. // Thomas Aaby Berdal
KONTAKT     kontakt@thomasberdal.dk    Skriv for at modtage opkald

I Will Cook For Food er under redefinering - hjemmesiden opdateres ikke længere.
Siden hér fungerer nu som arkiv for blogindlæg og opskrifter. Du er meget velkommen til at snuse rundt.
Jeg laver stadig mad- og socialgastronomiske ting og sager. Og kan stadig bookes til at lave mad til dit arrangement. Følg med på Facebook, Instagram og blog.
Vil du i kontakt med mig, kan jeg kontaktes via kontakt@thomasberdal.dk

defrafaldne

Vi er tre uafhængige kokke med hver vores madstil. Vi er alle dumpet ind i madbranchen gennem tilfældigheder - men med stor kærlighed til råvarer, madlavning, mad og at spise mad sammen med skønne mennesker til fælles. Pudsigt nok er vi alle frafaldne universitetsstuderende.

Anne Valdersnes
Anne droppede ud af jura i San Francisco, US. Og har efterfølgende arbejdet med mad i flere forskellige konstellationer i San Francisco. I hippie-mekkaet, har hun svinget gryder for den ene veganer efter den anden. Men hun laver ikke nødvendigvis vegansk mad.

Jorge Ramirez
Jorge droppede ud af sociologi i Quito, Equador. Ad nørklede stier - og lidt på kant med myndighederne i Equador - havnede han i Danmark. Som alle nytilkommende i dette land, startede han på gulvet. Som opvasker. Men har arbejdet sig op - og har arbejdet med mad på et hav af restauranter i forskellige klasser. Til dagligt, kører Jorge København og omegn tynd med sin food truck El Jefe.

Thomas Aaby Berdal
Thomas droppede ud af jura i København, Danmark. På røven (S.U.) fandt han på at lave mad for mennesker mod at få lov til at spise med. Før han havde set sig om lavede han mad hele tiden - og folk ville også give rigtige penge for det. Thomas driver til dagligt I Will Cook For Food.

Vi
Vi mødte hinanden til et støttearrangement for flygtninge, hvor vi leverede maden. Og vi fandt ud af at vi rigtig godt kunne lide at arbejde sammen. Nu har vi fundet sammen i vores lille konstellation - og tænker at vi vil give folk en masse gode spiseoplevelser i forskellige sjove og interessante rammer.

De Frafaldne på Greenticket  |  De Frafaldne på Facebook  |  De Frafaldne på Instagram

logo lille

Til toppen