I Will Cook For Food

I Will Cook For Food startede som en pludselig indskydelse i efteråret 2012. Kort sagt drejer det sig om, at jeg handler, laver maden og vasker op, mod selv at spise med. Det blev en uforudset succes, og det har ændret min hverdag radikalt.

Nu kan jeg også hyres på mere traditionel vis af private såvel som virksomheder, hvor jeg laver mad til alt fra private middage til fødselsdage, polterabends, receptioner og firmamiddage.

Derudover kommer jeg gerne ud og laver mad sammen med jer som en event, hvor vi laver maden i fællesskab.

Jeg laver al maden på lokationen. Du skal derfor have et fuldt køkken til rådighed. Det behøver dog ikke at være et professionelt køkken – jeg indretter mig efter vilkårene, fuldstændig som jeg også har gjort siden det oprindelige I Will Cook For Food projekt startede.

I Will Cook For Food er under konstant udvikling og forandring. Mit sigte er at det sociale inddrages i såvel madlavning som måltid. Jeg kalder det sociogastronomi. // Thomas Aaby Berdal
KONTAKT     kontakt@thomasberdal.dk    Skriv for at modtage opkald

I Will Cook For Food er under redefinering - hjemmesiden opdateres ikke længere.
Siden hér fungerer nu som arkiv for blogindlæg og opskrifter. Du er meget velkommen til at snuse rundt.
Jeg laver stadig mad- og socialgastronomiske ting og sager. Og kan stadig bookes til at lave mad til dit arrangement. Følg med på Facebook, Instagram og blog.
Vil du i kontakt med mig, kan jeg kontaktes via kontakt@thomasberdal.dk

logo2Mangler du inspiration i dit daglige kokkearbejde. Mangler du kolleger at sparre med? Nogen at vende idéer med. At afprøve dem sammen med?
PlayFood er et kreativt netværk blandt især freelancekokke. Et legende værksted i en social ramme. At skabe et kollegaskab - og et gastronomisk udviklingslaboratorium.

Som medlem får du adgang til arrangementer i professionelt køkken. Du får adgang til et lukket forum og en logbog, hvor du dels kan være i kontakt med de andre medlemmer. Og dels trække på de erfaringer vi sammen har gjort ved de forskellige workshops og laboratorier. Desuden en lukket gruppe på Facebook til den daglige ad hoc kommunikation.
Vi vil invitere gæsteoplægsholdere. Alt fra kokke til producenter, farmere, jægere, bryggere osv.

Når du er medlem har du mulighed for at være med til at videreudvikle PlayFoods koncept. PlayFood sigter mod at blive kollaborativ for gastronomisk udvikling.

Det koster ikke noget at være medlem. Men udgifter til laboratorier og workshops deler deltagerne solidarisk.

PlayFood er et samarbejde mellem I Will Cook For Food og Kitchen Collective.

Er du interesseret i at høre mere eller blive medlem, kan du kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Læs PlayFoods grundidé hér.

 

 

Til toppen