I Will Cook For Food

I Will Cook For Food startede som en pludselig indskydelse i efteråret 2012. Kort sagt drejer det sig om, at jeg handler, laver maden og vasker op, mod selv at spise med. Det blev en uforudset succes, og det har ændret min hverdag radikalt.

Nu kan jeg også hyres på mere traditionel vis af private såvel som virksomheder, hvor jeg laver mad til alt fra private middage til fødselsdage, polterabends, receptioner og firmamiddage.

Derudover kommer jeg gerne ud og laver mad sammen med jer som en event, hvor vi laver maden i fællesskab.

Jeg laver al maden på lokationen. Du skal derfor have et fuldt køkken til rådighed. Det behøver dog ikke at være et professionelt køkken – jeg indretter mig efter vilkårene, fuldstændig som jeg også har gjort siden det oprindelige I Will Cook For Food projekt startede.

I Will Cook For Food er under konstant udvikling og forandring. Mit sigte er at det sociale inddrages i såvel madlavning som måltid. Jeg kalder det sociogastronomi. // Thomas Aaby Berdal
KONTAKT     kontakt@thomasberdal.dk    Skriv for at modtage opkald

I Will Cook For Food er under redefinering - hjemmesiden opdateres ikke længere.
Siden hér fungerer nu som arkiv for blogindlæg og opskrifter. Du er meget velkommen til at snuse rundt.
Jeg laver stadig mad- og socialgastronomiske ting og sager. Og kan stadig bookes til at lave mad til dit arrangement. Følg med på Facebook, Instagram og blog.
Vil du i kontakt med mig, kan jeg kontaktes via kontakt@thomasberdal.dk

Formål
At samle gastronomiske fagfolk til inspirationsworksops og gastronomiske laboratorier. At teste idéer og hente gensidig inspiration. At gøre os allesammen dygtigere gastronomer.

Workshop
Workshops tager udgangspunkt i et tema. Der kan være inviteret én udefra til at holde oplæg om en metode, tilberedning eller råvare. Eller det kan være et medlem, der holder et oplæg for resten af medlemmerne. Det kan være egentlige masterclass' hvor medlemmerne kan tilegne sig en specifik kundskab eller viden.

Laboratorium #1 - Ny ret
Deltagerne møder op med en skrivebordsret og råvarer til denne. Dvs. en tænkt ret, der ikke er afprøvet. Idéerne fremlægges - og laves i samarbejde. Undervejs kan retterne justeres og gennem sparring forfines og videreudvikles til helt nye retter.

Laboratorium #2 - Teknik
Særlige teknikker og tilberedninger er i fokus. Vi ser hvilke veje vi kan tage den konkrete tilberedningsmetode og teknik. Alle deltagere tager råvarer med til eksperimenterne.

Laboratorium #3 - Råvare
En specifik råvare er i fokus. Hvad kan den bruges til? I hvilke forgreninger kan vi tage råvaren? Alle tager supplerende råvarer med - og har gerne tænkt over forsøg de har tænkt sig. Særligt værktøj er også velkomment.

Laboratorium #4 - Offentligt
Medlemmer afholder offentlige sessions, der er åbne for offentligheden. Evt. mod entré.

Logbog
Der føres løbende online logbog (kun for medlemmer) over forsøg, retter og resultater. Tilberedninger, teknikker og opskrifter dokumenteres. Ophavsmanden/kvinden til en ret eller teknik udviklet i PlayFood-regi krediteres ligeledes.
Desuden forefindes et lukket online forum samt en lukket Facebook-gruppe kun for medlemmerne. Der er desuden en åben Facebook-side, hvor udvalgte opslag og eventuelle offentlige events offentliggøres.

Medlemskab
Der ansøges om medlemskab. Ansøgningen skal begrundes med en kort forklaring og baggrundsbeskrivelse.
Der er ikke noget kontingent. Men arrangementer, workshops og laboratorier har brugerbetaling til dækning af omkostninger.

Struktur
PlayFood, cvr.: 37787590, er en frivillig forening, der drives og organiseres af I Will Cook For Food, cvr.: 33548648.

Til toppen