I Will Cook For Food

I Will Cook For Food startede som en pludselig indskydelse i efteråret 2012. Kort sagt drejer det sig om, at jeg handler, laver maden og vasker op, mod selv at spise med. Det blev en uforudset succes, og det har ændret min hverdag radikalt.

Nu kan jeg også hyres på mere traditionel vis af private såvel som virksomheder, hvor jeg laver mad til alt fra private middage til fødselsdage, polterabends, receptioner og firmamiddage.

Derudover kommer jeg gerne ud og laver mad sammen med jer som en event, hvor vi laver maden i fællesskab.

Jeg laver al maden på lokationen. Du skal derfor have et fuldt køkken til rådighed. Det behøver dog ikke at være et professionelt køkken – jeg indretter mig efter vilkårene, fuldstændig som jeg også har gjort siden det oprindelige I Will Cook For Food projekt startede.

I Will Cook For Food er under konstant udvikling og forandring. Mit sigte er at det sociale inddrages i såvel madlavning som måltid. Jeg kalder det sociogastronomi. // Thomas Aaby Berdal
KONTAKT     kontakt@thomasberdal.dk    Skriv for at modtage opkald

I Will Cook For Food er under redefinering - hjemmesiden opdateres ikke længere.
Siden hér fungerer nu som arkiv for blogindlæg og opskrifter. Du er meget velkommen til at snuse rundt.
Jeg laver stadig mad- og socialgastronomiske ting og sager. Og kan stadig bookes til at lave mad til dit arrangement. Følg med på Facebook, Instagram og blog.
Vil du i kontakt med mig, kan jeg kontaktes via kontakt@thomasberdal.dk

Hér kan du læse om andres oplevelser. Fra såvel IWCFF-middage, posemiddage, betalte arrangementer og andre events.

Se desuden lidt presseklip og links hér...


„Thomas cooked for our big family reunion. Everything was delicious! He is very professional and friendly at the same time. We had a great time and will sure remember it as one of a highlight of our vacation in Scandinavia.
Many thanks from the Souliere family from Canada“

- Vicky Soulière, Montreal/Quebec


„Mange tak for et helt igennem vellykket arrangement! Fantastisk menu og meget glade gæster! Jeg kan klart anbefale dig! Ha' det godt til vi sikkert ses igen!“ ...

- Christine Lyhne


„Vi drømmer stadig om denne forret med varmrøget laks såvel som rygeost, fabelagtig langtidsbraiseret lam og resten af den velkomponerede menu, som du lavede ved vores fest i marts. Jeg kan kun give dig mine varmeste anbefalinger med på vejen!“ ...

- Cecilie Damquist Olsen


„Vi har brugt Thomas til et arrangement med 9 personer og senest til en større konfirmation i haven. Begge gange har det været en stor succes. Vi har fået buffet med kolde og varme vegetariske retter og lækkert kød og fisk. Thomas tilbereder maden, så resultatet taler for sig selv. Vi og vores gæster kan kun anbefale ham. Bedste hilsener Familien Wiinblad“ ...

- Susan Wiinblad


„Thomas med sit eminent gode gemyt og sans for at få ting til at lykkes og hænge sammen, tryllede min ydmyge havefest om til et eldorado af gastronomisk smag og oplevelse. Jeg takker ydmygt for en fantastisk indsats! Pivfrækt:)“ ...

- Maria Lund


„Vi siger tak til Thomas for nogle dejlige dage på Remake. Vi er så glade for at du har villet hjælpe os med at omdanne alle de mange grøntsager og dåser til super velsmagende retter! Det har været en fornøjelse og forhåbentlig ikke sidste gang vi får æren af at stå i et køkken med dig :-)"

- ReGastro


„Thomas Aaby Berdal/I Will Cook For Food har hjulpet med at tilberede 3 måltider mad hver dag, til op mod 30 Voltmedarbejdere på festivaler rundt om i Danmark. Thomas laver ikke bare rigtig lækker og varieret mad til virkelig gode priser - han er også en super behagelig fyr, og han kan tilpasse sig det mest udfordrende køkkensetup - forestil dig et popup-køkken i en havepavillion uden rindende vand og køkkenudstyr af IKEA kvalitet :) Vores oplevelse med Thomas er helt igennem positiv, og vi vil til enhver tid anbefale ham til dit arrangement - om det er et bryllup efter alle kunstens regler, eller 30 mand der skal bespises i en uge midt på en pløjemark i Skanderborg" ...

- Tobias Aabye Dam, Direktør, Volt ApS"


Mit køkken er mit domæne, så da en "ukendt" mand en kold november eftermiddag overtog mit køkken var det med en anelse grænseoverskridende og med masser af spænding. Alt hvad der kom fra køkkenet var super lækkert tilberedt og jeg har siden lavet den butternut squash puré med frisk appelsin flere gange. Det var heldigvis ikke sidste gang jeg har haft glæden af Thomas' mad, som altid er lækker, sund og smagfuld“ ...

- Elise Grøndahl


Thomas har en herligt passioneret tilgang til mad. Han forstår at sammensætte råvarer på nye og kreative måder, så det smager fuldstændigt fantastisk - og ikke mindst inspirerer en til selv at være lidt mere eksperimenterende i køkkenet“ ...

- Louise Kidde Sauntved


At tage til posemiddag med 9 andre personer, som jeg aldrig havde mødt før, var lidt grænseoverskridende, men det var jo simpelthen bare SÅ hyggeligt. Der var smalltalk, bigtalk, Alt for Damerne vin og fantastisk madinspiration. Mange skønne retter, og mange til at deles om opvasken. Det er en skøn og oplagt måde at møde nye mennesker på. Thomas og hans koncepter fortjener al mulig medvind“ ...

- Majken Hansen


Jeg har samarbejdet med Thomas som styrede et helt hold amerikanske studerende i deres passion for at lave god dansk mad. Thomas var meget passioneret omkring hele set-uppet, og de studerende fik et godt indblik i gode danske retter med danske råvarer, som Thomas faciliterede for dem“ ...

- Katrine Mie Christiansen, DIS Culinary House


Det var med spænding i maven, at vi fik besøg af Thomas Berdal. Det er noget grænseoverskridende at invitere en fremmed til at komme og lave mad. Men spændingen behøvede vi slet ikke. Thomas er et behageligt menneske, stille og rolig. Han fortalte undervejs om hvad han gjorde med maden (så manden kunne blive endnu bedre kok) og i løbet af aftenen kom vi også rundt om alle mulige emner, som slet ikke havde med mad at gøre! Dejlig mad (synes også den ellers meget kræsne husmoder), og skønt selskab!!“ ...

- Dorthe Maltesen Jensen


Thomas en vaskeægte køkkenengel, En dag dumpende han ned fra den Facebookhimmelen. Og I kan tro at det var lykken, da han landede midt i mit kollektivs køkken.

Her fremtryllede han et himmelsk måltid, med velsmag i hver en bid. Og os, -Ja, vi sku ikk’ lave en skid. Der var super god stemning, madglæde og grin, mens vi fik serveret den skønneste mad med tilhørende vin.

Tak for dejlig mad, amen, halleluja og alt det der. Kom snart igen Thomas vi vil ha’ mer.“ ...

- Mette Hansen, Kollektivet Maos Lyst


Thomas besøgte os i Julen 2012, hvor han arrangerede en julefrokost. Ikke et territorium, hvor det er let at overraske positivt, men det lykkedes alligevel med en lækker blanding af respekt for traditionerne og gastronomisk nytænkning. Det var en udsøgt fornøjelse at Thomas på besøg både som vores kok og som vores gæst“ ...

- Kristian Bjørn-Hansen


I have taken part of Thomas' "Posemiddag" dinners where people bring whatever food items they wish, and he figures out how to make a fantastic dinner out of all that. It's magic! He is also a guy who can create a relaxed and warm atmosphere, where you feel welcome. It's obvious that he is in this with his heart, which makes his food to taste even more delicious!“ ...

- Riikka Sippola


Hver gang han har været i køkkenet har jeg smagt noget nyt, anderledes og meget velsmagende mad. Det har været en fornøjelse hver gang, at se hvordan han får det bedste ud af råvarerne og får mennesker til at føle sig godt tilpas“ ...

- Morten Jessen


Jeg var med til et par af Thomas' posemiddage.... Folk der ikke kender hinanden dukker op med ingredienser som på ingen måde hænger sammen og ud af det skal Thomas lave en lækker middag, med de køkkenting der lige umiddelbart står til rådighed i det hjem, middagen holdes i. Og det kunne han bare - i løbet af to mange-retters middage fik jeg en skøn kombi af lækre inspirerende uventede sammensætninger og veltilberedte velsmagende klassikere - og det hele lavet af en nysgerrig og dejligt omgængelig kok med glimt i øjet - og som vasker op!! Perfekt :)“ ...

- Francisca Nacht


Der stod han så Thomas " I will cook for food" der havde fået en genial ide.
Ideen om at få mad på bordet uden at det var surt slidt. Ideen om at socialiserer igen efter et tid i hi.
En ide der nu har resulteret i mange glade mennesker, lidt ekstra kg på siden, men skabt glæde og forventninger i mange hjem i København.
Der stod han i min vens køkken og vi sad og stirrede på ham, snakkede og skålede en del. En nydelig mand i en lækker slidt deminskjorte og som hyggede sig i køkkenet , altimens granatæbler, andebryst og alskens slags lækkerier var i spil.
Maden var superb og noget vi alle kunne forholde os til. Det var en udsøgt middag om end vi spiste sent på aftenen, men glæden stor. Fedt at møde et fredsommligt menneske med evnerne i orden i et køkken, en mand og en far som både havde lyst til at deltage, snakke og smage på vinen. Vi kom, vi så, vi lærte små tricks, vi spiste og vi drak og det var det hele værd.
Tak Thomas
“ ...

-Mille Landvad


Jeg har haft den fornøjelse at have Thomas forbi til madlavning. Han lavede tre delikate retter til hele 18 mennesker. De sidste 4 stødte i øvrigt til kun få timer inden maden skulle serveres. Budgettet var særdeles skrabet men den omstændighed gjorde kun hele traktementet mere interessant idet det gav mulighed for at Thomas kunne udfolde sine evner som alternativ og utraditionel kok. Vores kokkegæst kreerede en exceptionel 3 retters middag, og det var med garanti på baggrund af opskrifter ingen i selskabet kendte til. Alt i alt en enestående gastronomisk oplevelse, og aften i øvrigt – vores kokkegæst var, til alles fornøjelse, med til den lyse morgen!“ ...

- Tore Rørbæk


I forbindelse med MeatFree Mondays kampagne blev der afholdt flere store events på Dragør Fort i løbet af vinteren og foråret 2013. Til en af vores events spurgte jeg Thomas Aaby Berdal om han havde lyst til at lave mad til os og uden at tøve tilbød Thomas sin tid, energi og kreative evner for at støtte op omkring den gode sag. Thomas præsenterede en fantastisk vegetar buffet med mange spændende retter, som alle 50 gæster var enige om smagte himmelsk“ ...

- Noura Mahfouz Kindler, Meatfree Mondays

Til toppen