Jeg laver hver gang en personlig menu præcis til dit selskab. Jeg laver maden i dit køkken - udarbejdet udfra dit budget og dine ønsker.
Kontakt mig for en snak om hvordan jeg kan hjælpe dig!
Pris og menu er altid afhængig af forholdene til det enekelte selskab. Antal kuverter, køkkenfaciliteter, beliggenhed osv. Priserne herunder er derfor vejledende.
Afhængigt af sæsonen, kunne det feks være:
2 retters menu
Hovedret/dessertKronvildtfilet med kirsebærglace og råsyltede kirsebær.
Sauterede kantaraller. Bagt rødbede vendt i porreaske.
Rosenkål og små urtebagte kartofler.Jordskokkeis. Reduceret hyldebærsuppe med fennikelkaviar.
Pæreskum og maltflager.Kuvertpris
225,00
inkl. moms
Ved 50 spisende
2 retters menu
Forret/hovedretTorsk dampet i hvidvin, smør og trøffel. Fennikelcrudité. Hvide bær.
Hertil maltbrød og hjemmekærnet smør.Konfiterede vagtler. Polenta med vesterhavsost.
Syltede rødløg og kørvelhollandaise.
Spidskål og estragon.Kuvertpris
235,00
inkl. moms
Ved 50 spisende
3. retters menu
Forret/hovedret/dessert
Ceviche af hellefisk. Glaskålkimchi med chipotle.
Yuzucreme. Knækbrød.Pulled Brisket. Bagt og syltet græskar.
Citronmelissekrydret coleslaw.
Fladbrød.Karamelliseret rabarbergranité. Dulce De Leche med anis.
Lavendelsyltede pærer.
Mascarponecreme.Kuvertpris
275,00
inkl. moms
Ved 50 spisende
4. retters menu
Snack/forret/hovedret/dessert
Pastinakchips med rygeostcreme, ristede hampefrø, rødbede/panchettakaviar og majroe.Torsk, dampet i hvidvin og vendt i hjemmerørt mayonnaise og cremfraiche.
Serveret på smørstegt rugbrød. Toppet med rødbedespirer.Porchetta. Rødbedewaldorff. Spidskål i estragon og kørvelvinaigrette.
Tomatvelouté. Små urtebagte kartofler.Vanilleparfait med fennikelgelé. Karamelliseret hvid chokolade.
Italiensk marengs med skovsyre.Kuvertpris
325,00
inkl moms
Ved 50 spisende