I Will Cook For Food

I Will Cook For Food startede som en pludselig indskydelse i efteråret 2012. Kort sagt drejer det sig om, at jeg handler, laver maden og vasker op, mod selv at spise med. Det blev en uforudset succes, og det har ændret min hverdag radikalt.

Nu kan jeg også hyres på mere traditionel vis af private såvel som virksomheder, hvor jeg laver mad til alt fra private middage til fødselsdage, polterabends, receptioner og firmamiddage.

Derudover kommer jeg gerne ud og laver mad sammen med jer som en event, hvor vi laver maden i fællesskab.

Jeg laver al maden på lokationen. Du skal derfor have et fuldt køkken til rådighed. Det behøver dog ikke at være et professionelt køkken – jeg indretter mig efter vilkårene, fuldstændig som jeg også har gjort siden det oprindelige I Will Cook For Food projekt startede.

I Will Cook For Food er under konstant udvikling og forandring. Mit sigte er at det sociale inddrages i såvel madlavning som måltid. Jeg kalder det sociogastronomi. // Thomas Aaby Berdal
KONTAKT     kontakt@thomasberdal.dk    Skriv for at modtage opkald

I Will Cook For Food er lukket.
Siden hér fungerer nu som arkiv for blogindlæg og opskrifter. Du er meget velkommen til at snuse rundt.
Jeg laver stadig mad- og socialgastronomiske ting og sager fra tid til anden. Bare ikke længere som IWCFF.
Vil du i kontakt med mig, kan jeg kontaktes via kontakt@thomasberdal.dk

reception

Vi kender alle skålene med snacks ved siden af glassene med vin.
Receptioner, ferniseringer, premierer og den slags, er et overflødighedshorn af saltede herligheder.
Saltstænger, skruer og osterejer.
Chips er dejlige! Men engang i mellem er det rart med noget andet. Og mad smager bare bedre til vin.

Hvis du har lyst til et alternativ til dit arrangement, udarbejder jeg gerne et et tilbud
om snacks, bidder, hapsere, canapéer eller hvad man nu vil kalde det (kært barn har mange navne) til din event.

Jeg har arbejdet i mange madkontekster 
- og trækker derfor på flere forskellige inspirationer. 
Fra nyt nordisk og biodynamisk til det latinamerikanske køkken over det veganske og alt muligt derimellem.
Jeg laver menuen udfra jeres præferencer, budget og ønsker. 

Men det kunne se således ud. 

3 forskellige bidder
Smørristet brød med svampe
Hjemmelavet tyndt knækbrød med grillet spidskål, rygeostcreme, chorizo og rødbede/baconkaviar
Smørstegt rugbrød med peberrodscreme, glaskål og bagt serrano

Priserne er baserede på det konkrete eksempel og inklusive moms.

3 x 100 bidder kr. 4500
3 x 200 bidder kr. 8000
3 x 300 bidder kr. 11500


Kontakt mig - og så laver jeg en menu, der passer præcis til dit arrangement. Små bidder eller noget helt andet!

Til toppen